Читај ми!

"Komiko" traži odlaganje

Kompanija "Komiko oil" predložiće Smederevu da iznos za zakup zemljišta za rafineriju plati do 15. avgusta uz zateznu kamatu za svaki dan kašnjenja, saznaje RTS.

Ni posle opomene od osam dana, "Komiko oil" nije uplatio 652 miliona dinara za zakup zemljišta za gradnju rafinerije nafte u Smederevu.

Kako RTS nezvanično saznaje, danas u 13 sati investitor će predložiti gradu da taj iznos plati do 15. avgusta uz zateznu kamatu za svaki dan kašnjenja.

Gradske vlasti su ranije najavile da će poštovati zakon, pa bi već sutra, kada ističe rok, gradski pravobranilac podneo tužbu za raskid ugovora.

Međutim, pošto taj proces traje, ako "Komiko oil" u međuvremenu plati zakup, gradske vlasti mogle bi da povuku tužbu, potvrđeno je RTS-u.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи