Читај ми!

UniCredit проглашен за најбољег послодавца за 2023. годину

Објављени су Најбољи послодавци за 2023. годину, а UniCredit је препознат као најбољи послодавац у Србији, Аустрији, Бугарској, Немачкој, Мађарској и Италији. Бити сертификован као најбољи послодавац показује посвећеност организације бољем свету рада и то показује кроз одличне политике људских ресурса и праксе људи.

Проглашени су најбољи послодавци и UniCredit је препознат као најбољи послодавац за банке у Аустрији, Бугарској, Немачкој, Мађарској, Италији и Србији.

Програм Top Employers Institute сертификује компаније на основу учешћа и резултата њихове анкете о најбољим праксама људских ресурса. Ова анкета покрива шест домена људских ресурса који се састоје од 20 тема укључујући стратегију људи, радно окружење, стицање талената, учење, различитост, једнакост и инклузију, добробит и још много тога.

Бити сертификован као најбољи послодавац показује посвећеност организације бољем свету рада и то показује кроз одличне кадровске политике и праксе људи.

Директорка Развоја људи и организационе културе у UniCredit Bank Srbija и чланица Извршног одбора, Ивана Ивић, тим поводом изјавила је: "Не само да је права част понети ову престижну титулу други пут, већ је и прави доказ да градимо окружење које је препознато да ствара вредност за наше запослене. Континуирана брига о запосленима, као и развој њихових знања и вештина нужни су за наш заједнички напредак. Наша главна мисија је једнакост и исте прилике за све, и то је што нашу банку издваја. Само током протекле године у UniCredit банци у Србији, спровели смо неколико нових иницијатива подршке запосленима... Наше колеге које постану тате добиле су могућност да убудуће користе плаћено одсуство током 20 радних дана, док је банка финансијски помогла и проширење неколико породица запослених кроз финансирање вантелесне оплодње. Трудимо се да као послодавац препознајемо потребе наших запослених и нове тржишне околности, а ова награда је потврда да смо годинама на правом путу."

Коментаришући признање, Шивон Мекдона (Siobhan McDonagh), директорка Развоја људи и организационе културе у UniCredit Grupi Групи рекла је: "Ово признање је за нас од кључне важности јер потврђује нашу способност да својим људима пружимо све полуге за успех. Веома сам поносна што сваке године поново потврђујемо нашу посвећеност обезбеђивању бољег радног окружења за све наше људе. Градимо јаку културну основу за нашу банку уграђујући вредности интегритета, одговорности и бриге у све што радимо. Урадили смо много, али наставићемо да чинимо увек више како би наши људи могли колективно да наставе да Побеђују. На прави начин. Заједно."

Извршни директор Top Employers Института, Дејвид Плинк изјавио је: "Изузетна времена откривају најбоље у људима и организацијама. У то смо се уверили током програма сертификације врхунских послодаваца ове године: изузетан учинак сертификованих врхунских послодаваца 2023. Најбољи послодавци су увек показивали да им је стало до развоја и добробити својих људи. На тај начин они заједнички доприносе развоју света рада. Поносни смо што објављујемо и промовишемо овогодишњу групу водећих послодаваца оријентисаних на људе: Најбољи послодавац 2023."

До сада, сертификат и признање за програм Најбољи послодавац добило је 2.052 послодавца у 121 земљи-региону на пет континената.

O Top Employer Институту

Top Employer Институт је глобално признато тело за препознавање изврсности из области људских ресурса.

Помажемо да се имплементација најбољих пракси убрза како бисмо обогатили свет рада. Кроз програм сертификације Top Employer Института, компаније које учествују у процесу, могу бити потврђене, сертификоване и признате. Основан пре више од 30 година, Top Employer Институт је сертификовао 2. 052 организације у 121 земљи/региону.

Ови сертификовани најбољи послодавци позитивно утичу на животе преко 9,5 милиона запослених широм света. Top Employer Institute, за бољи свет рада.

O UniCreditu 

UniCredit је паневропска комерцијална банка са јединственом понудом услуга у Италији, Немачкој, централној и источној Европи. Наша сврха је да оснажимо заједнице да напредују, пружајући најбоље у класи за све заинтересоване стране, откључавајући потенцијал наших клијената и наших људи широм Европе.

Опслужујемо више од 15 милиона клијената широм света. Они су срце свега што радимо на свим нашим тржиштима. UniCredit је организован кроз четири кључна региона и два центра за развој производа, корпоративних и индивидуалних решења.

Ово нам омогућава да будемо блиски нашим клијентима и да искористимо искуство целе Групе за развој и понуду најбољих производа на свим нашим тржиштима. Дигитализација и наша посвећеност принципима ЕСГ-а су кључни покретачи наших услуга. Они нам помажу да пружимо изврсност нашим заинтересованим странама и креирамо одрживу будућност за наше клијенте, наше заједнице и наше људе.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво