Читај ми!

Брнабић: Вучићев једини "злочин" је то што се изборио за КиМ

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је да је "једини злочин председника Србије Александра Вучића" то што се изборио да КиМ поново буде на агенди светских сила.

Ана Брнабић је то изјавила реагујући на наводе које је изнела председница Европског покрета Срба са КиМ и саветница у влади привремених приштинских институција Рада Трајковић да "Вучић од Американаца тражи аболицију за себе и своју породицу у замену за прихватање споразума".

"Ви сте, Трајковић Радо, највећа срамота нашег народа. Не постоји већа. Тачка. Конкуренција је ових дана оштра, али тешко ко може да Вас стигне. Александар Вучић се изборио, када је већ све било готово, да КиМ поново буде на агенди светских сила. Сам се изборио за то. То је његов злочин?", написала је Ана Брнабић на Твитеру у објави уз коју је поделила линк ка чланку листа Данас који је објавио интервју са Радом Трајковић. Додаје да уколико је "изношење истине вређање" онда она вређа Раду Трајковић.

"Само не могу да се сетим кад сам је пре вређала - кад је лагала да је Александар Вучић чедо руске политике, или да га је "запад" довео да призна Косово? Вама свака част какве све глупости промовишете. #DanielSmith", написала је Брнабић (мислећи на интервју са Данијелом Смитом објављеном у дневном листу "Данас").

Председник Србије Александар Вучић одбацио је као лажне наводе које је изнела Рада Трајковић.

Дневни лист Данас је током јучерашњег дана објавио интервју са наводним британским стручњаком за међународне односе и безбедност са фокусом на Западни Балкан, под насловом "Даниел Смит: Вучић мора да схвати да признање независности Косова није ствар компромиса, већ признање реалности".

Данас је касније објавио извињење читаоцима у којем је објаснио да је "Daniel Smith" особа која се лажно представља на друштвеној мрежи Твитер.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво