Читај ми!

"Новости" сазнају да је Вучић спреман на изборе, извори "Блица" најављују их за септембар

Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни запада, ни СПС-а, ни лажних десничара, поручио је Александар Вучић на седници врха Српске напредне странке, сазнају "Новости". Ванредни избори у Србији могли би да буду одржани већ у септембру, сазнаје "Блиц" незванично у врху СНС-a.

"Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу. Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни запада, ни СПС-а, ни лажних десничара", нагласио је Александар Вучић.

Како Новости преносе, наговештај потпуне промене актуелне политичке панораме у држави настао је током сумирања недавне седнице Народне скупштине посвећене Косову и Метохији, а Вучић је рекао да је СНС био усамљен у одбрани државних интереса и да је уз себе имао – народ.

"Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима", пренели су Новостима извори из СНС-а Вучићеве речи.

Вучић је, такође, рекао и да му је "доста и покварењака који би да се богате на рачун странке, често се позивајући на њега приликом својих мутних послова, а кад год је требало да се боре за државу и народ, први су окретали леђа".

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво