Читај ми!

Дуел између Борца и Цибоне одложен

Утакмица 18. кола АБА лиге између Борца и Цибоне, чији термин одигравања је заказан за понедељак, 6. фебруар од 18 часова, померена је уторак због здравствених проблема у екипи из Чачка.

Клуб из Чачка је затражио одлагање утакмице због здравствених проблема у свом саставу. АБА лиге није доставила одобрење због чега је председник Борца Предраг Пантовић одржао ванредну конференцију за медије.

"Сву медицинску документацију о болести играча смо доставили АБА лиги, а после 33 минута смо добили одговор да не постоји оправдан разлог за неодигравање утакмице. Неко се нашао паметан у седишту АБА лиге да нам каже да валидни документи релевантних медицинских установа и специјалиста нису за њих довољан разлог да се одложи утакмица. То сматрам као велику увреду за клуб и здравствени систем Србије", изјавио је Пантовић.

Додао је да је утакмциа одложена пар минута пре почетка конференције за медије.

"До минут до четири нисмо добили одговор, а сада нам је у 4:03 стигао одговор да спортски директор АБА лиге доноси одлуку да одгоди меч 24 сата. Уколико Борац сматра да након одлагања од 24 сата не може да игра, позива се да у најкраћем року доставе медицинску документацију из које недвосмислено произилази да Борац нема довољно играча. Прво, мало ми је нелагодно да чекам до 4:03, не знам што им је толико требало, али са друге стране морам да се захвалим АБА лиги што је прихватила нашу аргументацију и одложила меч 24 сата. Нормално у складу са одлукама доктора ми ћемо поступити како они кажу", закључио је Пантовић.

 

 

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво