Читај ми!

Јувентус се хвата за сламку, планира отпуштање петорице играча

Јувентус планира да отпусти пет играча и тиме смањи трошкове услед кризе у коју је упао клуб из Торина. Оно што може да брине играче "старе даме" су најаве да би клуб могао да напусти и Душан Влаховић али и да би торински црно-бели могли бити додатно кажњени са 20 бодова.

Италијански спортски суд казнио је крајем јануара Јувентус одузимањем 15 бодова у Серији А због финансијских превара приликом трансфера играча.

Неколико бивших челника Јувентуса је суспендовано, укључујући бившег председника Јувентуса Андреу Ањелија, на период од две године.

Италијански медији преносе да ће дисциплинска комисија Фудбалског савеза Италије (ФИГЦ) тражити одузимање додатних 20 бодова Јувентусу због финансијских малверзација, што би извесно значило и нову селидбу у Серију Б. 

Због настале ситуације "стара дама" жели да смањи трошкове на минимум и уштеди 70 милиона евра.

План је да клуб напусте Анхел Ди Марија, Алекс Сандро, Адријен Рабио, Леандро Паредес и Хуан Куадрадо, преноси "Ла Газета дело Спорт".

Оно што додатно може да забрине навијаче Јувентуса су писања шпанских медија који истичу да је Барселона заинтересована за Душана Влаховића и Локателија. 

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво