Читај ми!

Црвени тепих Греми награда био је шарен од модних креација

На овогодишњој додели Гремија, која је одржана 65. пут у Лос Анђелесу, црвеним тепихом шетали су уметници у модним издањима од гламура до чуђења. Већина звезда је блистала и расположењем и стајлингом.

Бијонсе је постала најнаграђиванији уметник у историји Греми награда, након што је синоћ у Лос Анђелесу освојила четири „грамофона". 

Греми награда пандам је Оскару и најпрестижније је признање у музичкој индустрији.

Чудна одевна комбинација Харија Стајлса који се појавио у комбинезону шарених коцкица које подесећају на пачворк, а сијају се од Сваровски кристала. Иначе Хари је добитник једног од Гремија за најбољи албум године.

Лизо је понела наранџасти огртач куће Долче и Габана, који је елегантан.

Ефекат су појачали деликатан увојак на њеном челу, један цвет у коси и сенке за очи у нијансама које су пристајале њеној хаљини.

Карди Би понела је хаљину у краљевско плавој боји, која је деловала футуристички. Дизајнирао је Гаурава Гупте. Неки су прокоментарисали да појава и хаљина остављају утисак оностраног.

Публику као и своје фанове Блек Чајна, која се нашла на удару бројних критика, изненадила је костимом који је подсећао на птицу. На глави је имала перје, очи су јој биле нападно нашминкане. На ногама је имала црне чарапе, а на рукама црне рукавице.

Многи сматрају да је звезда вечери била Тејлор Свифт, која је носила накит вредан три милиона долара куће Лорен Шварц. Свифтова је носила и љубичасти сафир од 136 карата и дијамантске минђуше у облику змаја.

Тејлор Свифт носила је модну креацију Роберта Кавалија у краљевско плавој боји.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво