Читај ми!

Андрија Милошевић: „Лако је Ралету“ је наша породична серија, а не проста копија

Ових дана, радним данима од 20 часова, на Првом програму РТС-а, пратимо нову хумористичку серију „Лако је Ралету“. У главним улогама гледамо Машу Дакић и Андрију Милошевића, као Ралета и његову жену Ивану. Рале, по природи веома опуштен, није од нарочите помоћи својој жени Ивани, па често у породични живот уноси више пометње него склада.

Оно сто је посебно забавно гледаоцима је то што је серија Лако је Ралету настала према култном америчком ситкому из деведесетих година, Сви воле Рејмонда.

Андрија Милошевић наглашава да Лако је Ралету јесте франшиза, али да је урађена на наш начин, што је било и нужно, с обзиром на то да је оригинална серија настала пре тридесет година.

Маша Дакић признаје да није гледала Сви воле Рејмонда, док није сазнала да ће бити део екипе.

„Ми ово радимо са великом дистанцом. Пре свега, немамо везе са тим миљеом. Ово је 2023. променило се толико тога, тако да нисмо имали неки императив да било шта копирамо. Ми смо хтели да направимо нашу породичну серију, ако је могуће сви да се окупе и да гледају и да никоме није без везе и лоше, него да се сви смеју“, наглашава Андрија Милошевић.

Свакога дана гледамо неспоразуме и несугласице чланова Ралетове породице. Али, оно што увек победи на крају је велика породична љубав и блискост.

Маша Дакић наглашава да је фасцинирана својим колегом, Андријом Милошевићем као професионалцем.

„Толико он има неку енергију. Он је све то држао у некој температури све време, током четири месеца снимања, тако да смо сви буквално уживали.“

Андрија Милошевић додаје и да је добра ствар што су уз њих и Бранимир Брстина, Љиљана Благојевић, Александар Срећковић Кубура и мала Петра Семиз. Они су својим искуством и талентом много помогли њима двома и било би им много теже без њих, истичу гости Јутарњег програма.

„Невероватно је колико смо нас петоро нека различита боја, а како се то ипак некако спојило и како уживамо једни у другима“, додаје Маша Дакић.

Серија се снима и даље, а гледаоци ће у овој сезини имти прилике да виде 40 епизода.

Уз стандардну екипу серије, појављују се и многи гости. Имамо прилику да видимо неке глумачке звезде у мањим улогама, али се поред професионалних глумаца појављују и многе личности из јавног живота - спортисти, музичари. У вечерашњој епизоди гостује Жељко Ребрача.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво